Telefoon : 038 - 422 08 12   |   E-mail : info@geerlig.nl

Erkend hypotheekadviseur

Graag stellen wij onszelf voor

Bedankt voor uw interesse in onze dienstverlening.

Ons kantoor bestaat sinds 2005. In de periode 1995 tot 2005 is de benodigde ervaring opgedaan in de financiële adviespraktijk bij diverse kantoren om een eigen kantoor te openen.

Inmiddels heeft Geerlig Financieel Advies meer dan 1000 relaties mogen adviseren bij het financieren van hun koopwoning en afsluiten van hun verzekeringen.

Wij willen u ook graag helpen bij het maken belangrijke financiële beslissingen zoals het kopen van een huis. Daarna willen we u graag blijven ondersteunen en adviseren.

Neem gerust contact met ons op.

Wouter Geerlig
Harco Noppers
Gert Westerhof

Onze Werkwijze

Dienstverleningsdocument

Omdat wij transparant werken geven wij u graag vooraf inzage in onze werkwijze en kosten. Hieronder treft u een drietal dienstverleningsdocumenten aan. Hierin staat omschreven wat wij doen en hoeveel wij hiervoor rekenen.

Hypotheek aanvraag
Risico's afdekken
Vermogen opbouwen

Advies op Afstand

Snel contact met uw adviseur

Het is lang niet altijd nodig dat wij bij u thuis komen of u bij ons op kantoor. Met onze handige Advies op Afstand module kunnen wij ons scherm met u delen. Op deze manier communiceren wij op een moderne en efficiënte wijze met u. Zodra u van ons de sessiecode heeft ontvangen, kunt u deze hieronder invullen.

Kennis en ervaring

Erkend hypotheekadviseur

Gediplomeerd en onafhankelijk

Hypothecair planner

Bewezen vakkennis

Advieskeuze.nl

Wat vindt van ons?

Anderen over ons

Een zeer goed persoonlijk advies, duidelijk heldere uitleg goede informatie, pro-actief meedenkend. Zeer goed bereikbaar, snel met het beantwoorden van vragen, het tijdig dingen aanvragen, het controleren van gegevens, etc.. Kortom, ik ben uitermate tevreden!
Johan Dingemanse
Zwolle