Telefoon : 038 - 422 08 12   |   E-mail : info@geerlig.nl

webcam advies geerlig zwolle

Starter in Zwolle?

De gemeente Zwolle wil het voor haar inwoners gemakkelijker maken om in Zwolle een woning te kopen. Daarvoor maakt zij gebruik van de VROM-starterslening. Op deze pagina krijgt u antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat is een VROM-starterslening?

Een VROM-starterslening overbrugt het verschil tussen de totale wervingskosten van een koopwoning en het maximale bedrag dat u bij een bank kunt lenen volgens de normen en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De hoogte van de starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van de gemeente. De starterslening is een lening waarover u in de eerste drie jaar geen rente en aflossing betaalt. Verandert het inkomen na verloop van tijd? Dan wordt via een inkomenstoets bepaald welke rente en aflossing betaald moeten worden.

Wie verstrekt de VROM-starterslening?
Waarom stelt de gemeente een VROM-starterslening beschikbaar?
Wie komen voor de VROM-starterslening in aanmerking?
Welk bedrag kunt u lenen?
Komen alle woningen in Zwolle voor een VROM-starterslening in aanmerking?
Hoe werkt de VROM-starterslening?

Kennis en ervaring

Erkend hypotheekadviseur

Gediplomeerd en onafhankelijk

Hypothecair planner

Bewezen vakkennis

Advieskeuze.nl

Wat vindt van ons?

Anderen over ons

Een zeer goed persoonlijk advies, duidelijk heldere uitleg goede informatie, pro-actief meedenkend. Zeer goed bereikbaar, snel met het beantwoorden van vragen, het tijdig dingen aanvragen, het controleren van gegevens, etc.. Kortom, ik ben uitermate tevreden!
Johan Dingemanse
Zwolle